Free Shipping on orders over Rs 999 How to make these links

Today Amazon Quiz Answers

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Go Pro Hero 8

Question 1. Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver’?
Answer 1: Urjit Patel

Question 2. Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?
Answer 2: Royal Society of London

Question 3. Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?
Answer 3: Louis Pasteur

Question 4. ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?
Answer 4: Instagram 

Question 5. ISRO is set to launch Amazonia- 1, an earth observation satellite developed by which country?
Answer 5: Brazil

25th July Amazon Quiz Answers to win Bose Headphone

Q1. Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?
Ans – Soorma Bhopall

Q2. Dubbed as the pandemic Test, the ?rst international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?
Ans –West Indies

Q3. What is the name of the re- branded Google Plus for enterprise customers?
Ans –Google Currents

Q4. Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?
Ans –Boeing

Q5. Hope orbiter, that was launched recently, is the ?rst Mars mission of which country?
Ans – UAE

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Grand India Market
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0